Bedrijfsinfo

Bedrijfsinfo

DEFOX Engineering is een jong dynamisch bedrijf en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten zoals machines, technische apparatuur, onderdelen, en nog veel meer. Onze hoofdactiviteiten bestaan voornamelijk uit ontwerpen en construeren, productontwerp, productontwikkeling en het verzorgen van productfabricage. Alle werkzaamheden worden zowel in huis als op locatie uitgevoerd. DEFOX maakt gebruik van de modernste 3D CAD technologie om producten te engineeren en uw ideeën te vertalen naar een tastbaar product. Wij zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten te engineeren, of het nu gaat om fijnmechanische producten voor bijvoorbeeld medische of industriële toepassingen, of onderdelen voor de zware machine- en apparatenbouw

Engineering op maat

Bij DEFOX Engineering kan de klant altijd zelf bepalen in hoeverre ze gebruik willen maken van onze diensten. Wij bieden de mogelijkheid om uw tijdens een project te ondersteunen op gebieden waar u de expertise of capaciteit mist. Zo kunt u de dingen waar u goed in bent in eigen beheer houden en heeft u altijd de mogelijkheid om elk project te realiseren met onze hulp.

 

DEFOX beschikt over een netwerk van toeleveranciers en specialisten in verschillende sectoren met elk hun eigen specialisme. Hierdoor kunt u als klant erop vertrouwen dat uw product geconstrueerd en geproduceerd wordt met de nieuwste technologieën en voldoet aan uw eisen en wensen. U heeft dus altijd één aanspreekpunt wanneer u ervoor kiest om een project geheel of gedeeltelijk door ons te laten uitvoeren. 

Meer weten over onze dienstverlening?

Heeft u een concept of idee en wilt u dit verder uitwerken en/of realiseren tot een fysiek product? Bent u ondersteuning nodig met engineering tijdens u project of zoekt u een partij die uw project van a tot z kan uitvoeren? Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Organisatie
Meer weten over ons bedrijf?
Meer informatie over onze diensten?