Machine- & apparatenbouw

Machine- & apparatenbouw

DEFOX adviseert, ontwikkelt, ontwerpt, construeert en verzorgt de productie van machines, apparatuur en onderdelen. Op basis van uw eisen en wensen engineeren wij uw product van concept tot aan prototype. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om delen van het engineeringsproces uit te voeren in samenwerking met de klant zowel in huis als op locatie. 

Modificeren bestaande machines en/of apparatuur.

Als u een probleem heeft of meer rendement wilt halen met uw huidige machine of apparatuur, dan kunt uw overwegen om uw bestaande apparatuur te modificeren. Vaak kan een simpele aanpassing of toevoeging van een systeem ervoor zorgen dat de productiecapaciteit van uw huidige machine significant vergroot wordt. Voordeel is dat de kosten van een dergelijke aanpassing meestal lager zijn in vergelijking met de aanschaf van een een nieuwe machine. Wij helpen zowel eindgebruikers als machinefabrikanten bij het modificeren van machines. 

Vervanging onderdelen

Wanneer u een nieuw onderdeel nodig bent voor uw machine of apparatuur dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Wanneer een onderdeel van uw machine of apparaat het begeeft of versleten is en niet meer leverbaar is, dan kan kunnen wij ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk een vervangend onderdeel wordt geleverd. Ook in het geval wanneer het onderdeel wel leverbaar is maar een lange levertijd heeft, dan is het vaak nog steeds voordeliger om een nieuw onderdeel te laten produceren omdat tijd geld is. Wanneer men twijfelt aan de sterkte van het bestaande onderdeel, dan kunnen we de nodige sterktecontroles uitvoeren om te garanderen dat het nieuwe onderdeel de huidige belastingen kan weerstaan.

 

Stuur een foto, afbeelding of schets met de juiste afmetingen en het materiaal van het betreffende onderdeel, of neem contact op en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave. 

Uw machines of apparatuur laten ontwikkelen, modificeren en/of produceren?

DEFOX helpt u graag verder bij het realiseren en modificeren van uw machines of apparatuur. Wij helpen bij het ontwerpen en construeren van nieuwe machines en apparatuur, en het modificeren van bestaande machines en apparatuur. Daarnaast verzorgen wij in samenwerking met onze toeleveranciers de productie van machines, apparatuur en onderdelen.

 

Wilt u advies of een prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier of neem contact op voor meer info.

Installatie van pomp units
Klantspecifieke machines en/of apparatuur nodig?
Gefabriceerde as voor machine
Een nieuw onderdeel nodig voor u machine of apparatuur?
Hydraulische mobiele constructie voor hoogwerker
Wilt u meer informatie met betrekking tot het engineeren en produceren van machines, apparatuur en onderdelen?