Engineering op locatie

Engineering op locatie

Door onze alround kennis en ervaring als constructeurs in de engineering, met name in de machine- en apparatenbouw, kunnen we tijdens uw projecten ondersteuning bieden op elke locatie. Daarmee heeft u de beschikking over extra mankracht en kennis om complexe opdrachten te engineeren. 

Tijdelijke ondersteuning bij te weinig capaciteit

Bent u extra mankracht nodig tijdens uw project of, is uw engineeringsafdeling tijdelijk onderbezet? DEFOX biedt ondersteuning met uw engineeringswerkzaamheden zoals het maken van technische tekeningen, sterkteanalyses, 3D ontwerpen, productontwikkeling, R&D en meer. Doordat we zowel over theoretische kennis als praktische ervaring in een productieomgeving beschikken, kunnen we makkelijk schakelen tussen de belangen van engineering- en productie afdelingen. Voor al u vraagstukken tijdens een project komen we altijd met oplossingen waarbij we rekening houden met de maakbaarheid, kostprijs en functionaliteit van het product. 

Inzetbaar tijdens commisioning van machines en/of apparatuur

Bent u on site ondersteuning nodig bij het inbedrijfstellen van uw machines en/of apparatuur? DEFOX engineers beschikken over VCA voor operationeel leidinggevenden en zijn op elke locatie inzetbaar om de commissioning van uw machine en/of apparatuur te begeleiden. Werkzaamheden die wij o.a. op dit gebied verrichten zijn:

 

  • Begeleiden en aansturen van monteurs m.b.t. commissioning;
  • Coördineren van installatie, inbedrijfstelling, service en reparatiewerkzaamheden op locatie;
  • Toezicht houden en begeleiden bij het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden; en het in bedrijfstellen van nieuwe- bestaande machines en apparatuur;
  • Begeleiden van vervangingswerkzaamheden tijdens installatie van nieuwe deelsystemen.

Ondersteuning nodig bij uw project of extra capaciteit nodig?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor uw project of kampt u met een tekort aan mankracht op uw engineeringsafdeling? Vraag dan naar de mogelijkheden om onze kennis en ervaring in te zetten binnen uw bedrijf en neem contact op voor meer info.

Inzet van engineers op locatie met
Tijdelijk extra mankracht nodig tijdens uw project?
Kennis en ervaring delen
Gebruik maken van onze kennis en ervaring binnen uw engineeringsafdeling?